Vælg en side

Ydelser

Hos Vestjysk Forsikringsagentur ApS

Forsikringer til erhverv, privat, landbrug og landejendom

Professionel rådgivning til din virksomhed og dig.

Hvis du eller din virksomhed søger en seriøs og troværdig medspiller som samtidig vægter ekspertise og troværdighed  højt, så skal du vælge at få en snak med Vestjysk Forsikringsagentur ApS. Vi gør en ære i at gøre netop din komplekse forsikringsløsning nem forståelig således du og virksomheden kan træffe de rigtige valg, få afstemt rigtige forsikringsbehov og derved få udarbejdet den helt rigtige løsning til virksomheden og dig.

Personlig rådgivning
Forsikringsbehov

Vi sætter os ind i dine forsikringsbehov

Vi er nysgerrige på dine og din virksomheds ønsker og forsikringsbehov hvilket gør os i stand til at udarbejde en for jer skræddersyet forsikringsløsning. Med en skræddersyet forsikringsløsning udgår du de faldgruber og de træls oplevelser når uheldet er ude og du virkelige har brug for dine forsikringer. Din garanti for den faglige ekspertise er vores 15 års erfaring med udarbejdelse af forsikringsløsninger til alle typer af erhvervsvirksomheder og private.

Det personlige møde er det vigtigste

Vi møder dig og din virksomhed der hvor det passer dig bedst. Er det på kontoret, på laget, på net møder eller hjemme i privaten, så kommer vi der hvor du ønsker dit personlige møde foregå. Har du travlt med din virksomhed inden for ”normal” arbejdstid, så kommer vi også gerne ud på aftenbesøg hvis det passer dig bedre. Kort sagt så afholder vi dit forsikringsmøde når du ønsker det og på den måde der passer dig bedst.

Personlige møde

Kontakt Allan fra Vestjysk Forsikringsagentur og få en uforpligtende snak om dine forsikringer

6 + 5 =